Intrebari frecvente

Cat costa?
Pachetele de servicii sunt configurabile in functie de nevoi, asa ca putem sa luam legatura telefonic la numarul de telefon 0726.537.795 sau trimite-mi un mesaj folosind pagina de contact, despre ceea ce doresti si iti voi trimite o oferta personalizata.

Ce servicii oferi?
Pachetul de baza pentru fotografie de nunta include prezenta mea la eveniment, incepand cu pregatirile de dimineata, cununia civila, biserica, sedinta foto in ziua nuntii si pana la terminarea petrecerii.
Se pot, bineinteles, adauga servicii suplimentare precum: videograf – filmare 4k, al doilea fotograf, sedinta foto de logodna (sedinta foto inainte de nunta), sedinta foto dupa nunta (trash the dress), dar si fotografii tiparite pe loc, la sala, pe durata petrecerii si oferite invitatilor, etc.

Exista vreo limita a numarului de fotografii pe care le faci la eveniment? Imaginile vor fi editate?
Nu exista o limita a numarului de fotografii realizate pe durata evenimentului. Se predau toate fotografiile. In mod curent, la o nunta clientii primesc o medie de 1.200 imagini. Toate fotografiile vor fi editate si retusate individual (corectii de lumina, incadrare, contrast, taiere etc) iar fotografiile de la sedinta foto, trash the dress, vor fi editate mai detaliat.

Nunta mea nu este in Targu Mures. Unde esti dispus sa calatoresti?
Oriunde, in Romania sau in strainatate!

Ne faci si un album?
Bineinteles! Desi fotografiile le voi livra in format digital/stick usb, ma pot ocupa si de realizarea albumelor, puteti alege o gama larga de materiale, dimensiuni sau culori, eu va voi propune variante de design al paginilor, iar decizia finala va apartine!

In ce consta sedinta foto Trash the Dress?
Deoarece timpul trece atat de repede in ziua nuntii si de cele mai multe ori timpul pentru sedinta foto este destul de scurt, multe cupluri aleg sa faca o sedinta foto dupa eveniment, intr-o locatie in care nu ne putem deplasa in ziua nuntii.

De ce sa aleg sedinta foto de logodna (sedinta foto inainte de nunta)?
Pentru a ne cunoaste mai bine, sa va obisnuiti cu aparatul de fotografiat si mai ales, pentru a va acomoda cu ideea de a fi fotografiati, pentru a discuta ultimele detalii cu privire la dorintele voastre.

Te vrem pentru nunta noastra, cum procedam?
Simplu! Trimite-mi un mesaj folosind pagina de contact sau suna la numarul de telefon 0726.537.795, pentru a verifica daca sunt disponibil la data evenimentului vostru. Odata ce am agreat data si ce servicii va voi oferi, vom semna un contract si se va achita un avans de 10% din pret.